IniciSobre Lagun AroConeix-nos

Coneix-nos

El compromÝs, la proximitat i la transparŔncia.

Som membres de:

  • amice
  • icmif
  • euresa
  • icea
  • unespa

Volem contribuir a millorar la teva qualitat de vida comprometent-nos amb tu, estant a prop i essent transparents. T'oferim els nostres productes i serveis, i el millor de nosaltres mateixos: totes les persones que treballem a Lagun Aro.

Aliats, mediadors, professionals i prove´dors compartim una filosofia de colĽlaboraciˇ i participaciˇ, atenem les necessitats reals de les persones i estem amb els nostres clients en tot moment. Generem valor per als nostres accionistes i colĽlaborem en el desenvolupament professional i personal dels nostres treballadors.

PerquŔ nomÚs d'aquesta manera Ús possible que el mˇn de l'empresa participi en el desenvolupament de la nostra societat. Un model de gestiˇ excelĽlent en el qual les persones sˇn la base de tot.

Equip humÓ

233 especialistes en assegurances i mÚs de 1500 professionals en banca repartits en les 368 oficines de Laboral Kutxa situades al PaÝs Basc, Navarra, Castella i Lleˇ, Aragˇ, La Rioja, CantÓbria, Ast˙ries, Madrid i Barcelona.

537 mediadors oferint els nostres productes al PaÝs Basc, Navarra, Barcelona, ValŔncia, Castella i Lleˇ, Saragossa, La Rioja i Asturias.

174 persones en Serveis Centrals distribu´des en diferents equips especialitzats; Recursos Humans, MÓrqueting, TŔcnic; Producciˇ i Sinistres, Administraciˇ, Qualitat, InformÓtica...

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work