IniciSobre Lagun AroGrup LABORAL Kutxa

Grup LABORAL Kutxa

Seguros Lagun Aro i Grupo LABORAL Kutxa formen part de l'àrea financera de la Corporación MONDRAGON, primer grup empresarial basc i un dels principals de l'Estat.Grup LABORAL Kutxa Grup LABORAL Kutxa


Grup Laboral Kutxa

Grup LABORAL Kutxa

LABORAL Kutxa és una banca cooperativa, i en l'actualitat una de les entitats financeres més solvents d'Espanya. Una banca que reinverteix els beneficis en la societat de la qual forma part, per contribuir així a crear una societat més justa i sostenible.

Amb l'adquisició del 100% de Seguros Lagun Aro podem oferir una proposta de valor única als nostres clients, que engloba tant la satisfacció de les necessitats financeres como l'assegurament de famílies i empreses. Disposem de tota la xarxa de sucursals de LABORAL Kutxa -309 en tot el territori nacional- per a comercialitzar els nostres productes i serveis.

L'objectiu general de totes dues és la cerca del desenvolupament sostenible que ens permeti: Satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients

 • Satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients
 • Incrementar el valor de l'empresa
 • Contribuir al desenvolupament de les persones de la nostra organització
 • Contribuir al desenvolupament de l'entorn on realitzem la nostra activitat

Per això, som una organització 100% orientada al client, on hi treballen persones compromeses amb el nostre projecte socioempresarial (som també socis de la companyia) i que ens relacionem en un marc basat en la confiança i el respecte, la qual cosa propicia que siguem participatius i innovadors.

Web LABORAL KUTXACorporació MONDRAGON

Grup LABORAL Kutxa

El GRUP MONDRAGON és el fruit del moviment cooperatiu iniciat el 1956, any en què es va crear la primera cooperativa industrial a la localitat guipuscoana d'aquest mateix nom; la seva filosofia d'empresa es troba recollida en els seus Valors Corporatius.

MONDRAGON és un referent mundial de cooperació amb presència comercial i productiva en els cinc continents.

Web MONDRAGON

MONDRAGON en xifres

 • 12.215
  ingressos totals (Milions €)
 • 264
  empreses i cooperatives
 • 81.837
  persones

 • 15
  centres d'R+D