IniciGuies útils i prevenció

Tornar

Guies útils i prevenció

Envia'ns els teus consells

Sabem que també tu fas tot el possible per la seguretat dels teus.

Si saps cap truc per mantenir-te sa o has descobert la solució perquè els nens no trobin l'armari de les medicines, envia'ns-ho i ho publicarem a la web.

Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

*

*

*

*

*

*

*

Conformitat per al tractament de dades.

D'acord amb l'establert en el Reial Decret 994/1999 pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, les dades personals trameses mitjançant els distints formularis, seran tractades amb absoluta confidencialitat i exclusivament per als fins indicats. Per a més informació, visiti la pàgina d'Informació Legal de Lagun Aro.

[Format Bloc d'actualitat Guia ràpida completaDescarregaGuia automòbilDesprés d'un accident Si necessites assistència en viatge

Si se't trenca un vidre En cas de robatori

Si reps una sanció de trànsitDesprés d'un accident Documentació que has de dur al vehicle Guia llar.

Com preparar la ITV


La Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) es va crear el 1985 com a un servei que pretén reduir la incidència dels accidents per falles mecàniques i controlar el nivell d’emissions contaminants produïdes pels vehicles. Els elements principals a supervisar en una revisió tècnica anual del vehicle són, principalment, els llums, els frens, els gasos, la direcció, els baixos del vehicle, els pneumàtics, els interiors i les identificacions.


Tornar

Mondragón Corporación · Humanity at work