Per què Lagun Aro?

IniciSi ets mediador d′assegurances...Allò que ens distingeix d'altres companyes

Allò que ens distingeix d'altres companyes

Per què cal triar Lagun Aro entre totes les companyies d'assegurances?

Perquè som un equip amb un alt nivell d'atenció al client, perquè pertanyem a la divisió financera de Corporación Mondragón i perquè la nostra rendibilitat i el nostre creixement ens fan ser una empresa sòlida i estable.

Però a més, el que ens distingeix de les altres companyies és:

  1. Les persones que formem Lagun Aro ens caracteritzem per una sèrie de valors que només nosaltres podem transmetre: proximitat, confiança, compromís, professionalitat, qualitat de servei.; fonamentals per al desenvolupament del nostre negoci.
  2. Som una companyia orientada al mediador, i com a resultat, som l'asseguradora més ben valorada del sector el 2016, amb un índex mitjà de satisfacció del Canal de Mediació amb el nostre servei d'un 6,8.
  3. 7 de cada 10 dels nostres mediadors asseguren que ens recomanarien i destaquen l'alt nivell de satisfacció en servei i atenció personalitzada.
  1. Comptem amb un Servei de Prestació de Servei de gran qualitat, que resol els sinistres dels nostres clients amb eficàcia. Perquè triem els millors tallers, els professionals més contrastats i complim amb el compromís d'oferir el millor servei als nostres clients.
  2. Tenim una política de Responsabilitat Social que té per objectiu contribuir a millorar el benestar i el desenvolupament professional de les persones, impulsar el desenvolupament econòmic i social al territori on estem implantats i crear valor sostenible per als nostres mediadors.
  3. Estem compromesos amb les nostres persones, amb polítiques i pràctiques de compensació, reconeixement i conciliació que té com resultat una ocupació estable i de qualitat.
10 razones
  1. Ens agrada compartir bons moments entre totes les persones que formem Lagun Aro per treballar junts en una mateixa direcció i, per això, organitzem anualment convencions i viatges per als nostres mediadors.
  2. Oferim eines al mediador per a facilitar-li la feina diària, com ara Bitácora, una web molt intuïtiva que es troba entre les més ben situades entre les que ofereixen les companyies d'assegurances.
  3. Som una companyia basada en el creixement rendible. Amb un nou model de gestió i organització de sucursals eficient a través de 5 zones que agrupen totes les sucursals de sempre: Àlaba, Biscaia-Cantàbria i Institucions, Guipúscoa-Navarra, Castella i Lleó-Astúries, Ebre i Mediterrani.