IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Assegurances Lagun Aro patrocina Euskalsegur, el I Fòrum de la Mediació dĺAssegurances dĺEuskadi

22/09/2014 Ě Lagun aro

Compartiu: |

La companyia hi serà present amb un estand els dies 16 i 17 d'octubre al Museu de Belles Arts de Bilbao.

 

Assegurances Lagun Aro ha signat un acord de patrocini amb el Consell de Mediadors d'Assegurances del País Basc per fer costat al I Fòrum de la Mediació d'Assegurances d'Euskadi, que tindrà lloc els propers dies 16 i 17 d'octubre al Museu de Belles Arts de Bilbao.

 

L'objectiu d'aquest fòrum és promoure la reflexió i el debat entre tots els actors del món de l'assegurança que conviuen al País Basc. Aquesta iniciativa suposa un pas molt positiu per a Assegurances Lagun Aro, ja que mai abans s'havia organitzat un esdeveniment de mediadors al País Basc.

 

Sota el lema "Com i per què els col•legis bascos defensen el mediador d'assegurances", la trobada inclourà activitats encaminades al coneixement des de tres fonts: el negoci, el professional i el mercat. El fòrum pretén desmuntar mites en la gestió de negocis i contribuir a superar barreres psicològiques de resistència al canvi i la transformació dels comportaments i les actituds de les persones.

 


Peu de foto:
D'esquerra a dreta: el president del Col•legi de Mediadors d'Àlaba, Jorge Azcárraga; el president del Col•legi de Mediadors de Guipúscoa, Iñaki Durán; el director del Canal de Mediadors d'Assegurances Lagun Aro, Fernando Urquiza; i el president del Col•legi de Mediadors de Biscaia, Juan Carlos Echevarría, en el moment de la signatura d'aquest acord.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work