IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Lagun Aro i la seguretat en la carretera

04/12/2006 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

La nova Llei de Seguretat Vial, que va entrar en vigor l'1 de juliol passat, va suposar un canvi en la mentalitat dels conductors i també una adaptació de les companyies d'assegurances, interessades a oferir als seus clients solucions reals als problemes.

La Cobertura de Retirada de Carnet per Punts de Lagun Aro, la comercialització dels quals va començar just un mes abans de l'aplicació de la reforma legal, va ser un pas en aquesta direcció: millorar un producte imprescindible. La cobertura suposa un increment de, com a mínim, 17 euros mensuals en l'assegurança. Però això no resulta una despesa, sinó més aviat una inversió. Amb aquest plus, els conductors podeu estar tranquils ja que la cobertura preveu qualsevol incidència en la conducció.

Així, inclou emprendre les accions administratives per recuperar aquells punts perduts que sobrepassen les sancions recollides a la Llei; un ajut de 300 euros mensuals per afrontar les despeses de transports en cas de retirada de carnet; i el pagament dels cursos i exàmens necessaris per recuperar els punts.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work