IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Els mediadors qualifiquen amb un excel•lent les primeres jornades de formació d’aquest any fetes per Assegurances Lagun Aro

02/07/2014 · Lagun aro

Compartiu: |

La companyia ha finalitzat la primera fase de la seva formació a mediadors

 

Assegurances Lagun Aro ha acabat amb gran èxit la primera fase de la seva formació a mediadors prevista per a aquest any. Així, ha impartit sessions presencials a mediadors a Biscaia, Navarra, Guipúscoa, Logronyo i Saragossa.

 

En total hi han participat més de 120 mediadors, els quals han qualificat la satisfacció de les jornades per mitjà d'una enquesta realitzada, amb un mitjana de 9.53 sobre 10, mentre que una de les millors notes se l'emporta l'experiència i la bona feina del ponent, el consultor Javier Sierra, amb un 9.26.

 

L'objectiu d'aquestes jornades era aconseguir que els mediadors incrementessin el grau de fidelització dels seus clients. Es tracta d'una formació lligada al Pla Estratègic de la Mediació que elabora el Consell General i en la qual col•laboren els Col•legis de Mediadors; Eutropia Consultores a través del seu prestigi consultor, Javier Sierra; i el CECAS.

 

Aquesta formació inclou les jornades presencials i un curs sobre fidelització en format e-learning, que conté vídeos, continguts multimèdia, articles relacionats i fòrums a través dels quals s'aborden els temes tractats en la jornada presencial. Aquesta segona acció formativa començarà al setembre.

Tornar

Mondragón Corporación · Humanity at work