IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro fa un pas més cap al Pla Estratègic de la Mediació per mitjà de la formació a mediadors

26/05/2014 Ě Lagun aro

Compartiu: |

L'objectiu de les sessions de formació adreçades a mediadors se centra en la fidelització de clients

 

Seguros Lagun Aro comença demà a Biscaia la II Sessió de Formació a mediadors. L'objectiu és impartir una sèrie de sessions per aconseguir que els mediadors incrementin el grau de fidelització dels seus clients actuals, tant en termes de permanència com de valor econòmic, per mitjà de l'experiència del client i la creació de protocols d'actuació que fidelitzen.

 

Aquesta formació està vinculada al Pla Estratègic de la Mediació que elabora el Consell General i hi col·laboren els Col·legis de Mediadors, Eutropia Consultores per mitjà del seu prestigiós consultor Javier Sierra i el CECAS.

 

El curs s'impartirà en dues línies: unes jornades presencials, que liderarà Javier Sierra i es duran a terme amb la col·laboració dels col·legis de mediadors; i unes jornades d'e-learning a través de la pàgina del CECAS a les quals tindran accés els mediadors. Les primeres jornades se celebraran demà al Col·legi de Mediadors de Biscaia i dimecres al d'Àlaba.

 

Seguros Lagun Aro ja va impartir l'any passat, amb gran èxit, la I part d'aquestes jornades de formació a mediadors a totes les províncies on compta amb delegació. En aquella ocasió, l'objectiu era oferir-los eines que els ajudessin a optimitzar el seu negoci i d'aquesta manera millorar-ne la productivitat.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work