IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Més de 100 mediadors participen en la Convenció de Mediació dĺAssegurances Lagun Aro

31/03/2014 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Assegurances Lagun Aro va celebrar el 20 de març passat la Convenció Anual de Mediadors a Sant Sebastià, en un acte celebrat a l'hotel Londres i a la prestigiosa universitat de la gastronomia del grup Mondragón.

 

Dins de l'eix de comunicació de l'esdeveniment Be ++ (Be positive), els participants van viure una jornada de treball liderada pel mag More i els membres del Consell de Direcció d'Assegurances Lagun Aro. Però també van gaudir d'una part lúdica i van poder participar en el showcooking d'un cuiner.

 

Alguns dels mediadors van pujar a l'escenari i van ajudar a elaborar en directe diversos pintxos, un dels quals amb ingredients típics del país de destinació del viatge d'incentius 2015. D'aquesta forma tan original, van haver de descobrir que aquest lloc era Marràqueix.
Els mediadors han avaluat aquesta jornada de treball lúdica de forma molt positiva i li han atorgat una nota d'un 8,2 sobre 10. Assegurances Lagun Aro considera que aquesta jornada és fonamental per a la companyia, no solament per transmetre als mediadors les novetats i millores que la companyia posa a la seva disposició, sinó també per reforçar l'aliança entre un fort col•laborador per a la companyia d'assegurances: el mediador.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work