IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro participa a Forinvest amb un gran èxit comercial

18/03/2014 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

Seguros Lagun Aro ha participat, entre el 12 i el 14 de març, a Forinvest, el VII Fòrum-Exposició Internacional de productes i serveis financers, assegurances, fiscalitat i solucions tecnològiques per al sector, que se celebra a la Fira de València. La presència de l'asseguradora amb un estand ha resultat tot un èxit des del punt de vista comercial.

 


Seguros Lagun Aro va comptar amb un estand molt acollidor, que simulava una sala, on rebia totes aquelles persones interessades en la companyia per oferir-los informació sobre productes i serveis, a més de gominoles per endolcir les visites. Hi van passar nombrosos mediadors valencians.

 


En el marc d'aquesta fira, l'asseguradora ha signat un acord amb el Col•legi de Mediadors de València. Van signar aquest conveni el director del Canal de Mediació de Seguros Lagun Aro, Fernando Urquiza; el director de Mediadors de Llevant, Lauren Arauco; i el president del Col•legi de Mediadors de València, Ignacio Soriano.
D'altra banda, les persones de la companyia presents a la fira han aprofitat per reunir-se amb CECAS per plantejar una possible formació conjunta de cara a aquest 2014.

 

 

Peu de foto: d'esquerra a dreta, Fernando Urquiza, director del Canal de Mediació de Seguros Lagun Aro; Ignacio Soriano, president del Col•legi de Mediadors de València; i Lauren Arauco, director de Mediadors de Seguros Lagun Aro a Llevant.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work