IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro innova amb el desenvolupament i la implementació duna eina de mobilitat per a la gestió de sinistres dàmbits diversos, única al sector

28/02/2014 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Seguros Lagun Aro ha desenvolupat, amb el seu soci JSV, un programari multiplataforma per a la gestió d'informes en mobilitat de perits i reparadors. Aquesta eina permetrà millorar els temps d'intervenció dels professionals en la gestió del seu sinistre i la comunicació immediata d'informació entre aquests i la Companyia.

 

Tant el disseny -a càrrec de Seguros Lagun Aro- com el desenvolupament -en què ha participat l'equip de desenvolupament de l'asseguradora i l'empresa especialista en solucions de mobilitat JSV- han suposat un veritable repte tecnològic, ja que permet als professionals realitzar des del mòbil o tauleta -sigui quin sigui el terminal que facin servir- totes les gestions pròpies de la seva activitat, la qual cosa suposa una diferència respecte a altres eines similars que ja hi ha al sector.

 

L'ús d'aquesta eina permet a l'asseguradora la comunicació immediata de totes les dades del sinistre als professionals que hi han estat assignats i facilita la comunicació en temps real entre tots els implicats (perits, reparadors, tramitadors, assegurats, Plataforma d'Assistència) i fins i tot entre els professionals d'un mateix gabinet o empresa reparadora.

 

En funcionament des de fa diversos mesos, des de la seva posada en marxa s'han reduït els terminis de gestió del sinistre amb intervenció de professionals externs, la qual cosa ha suposat un increment dels nivells de satisfacció dels seus clients.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work