IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro, a l`estrena de la tv movie "Vicente Ferrer" al Festival de Cinema de Sant Sebastià

26/09/2013 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

La companyia ha estat convidada per la seva col•laboració amb la Fundació Vicente Ferrer.

El director general de Seguros Lagun Aro, Pablo Mongelos, i la responsable del Voluntariat de la companyia, Sara Carro, assisteixen avui a Donostia-Sant Sebastià a l'estrena de la tv movie “Vicente Ferrer” que presenta TVE en el marc de la 61a edició del Zinemaldi.

 

Seguros Lagun Aro, i les persones que treballen a la companyia, està vinculada d'una manera especial amb la figura de Vicente Ferrer, ja que va posar en marxa el 2011 un projecte per a la seva fundació a l'Índia. Concretament, per mitjà de les aportacions econòmiques, tant de la companyia com dels treballadors, es van construir 18 habitatges per a les famílies més desfavorides.

 

La Fundación Vicente Ferrer treballa en una de les zones més castigades de l'Índia, on viuen els intocables, les castes més baixes i desfavorides de l'entorn rural en condicions molt precàries. En la sèrie protagonitzada per Imanol Arias, que es presenta al Festival de Cinema, es podrà veure la situació d'aquestes castes i la tasca desenvolupada per la Fundació.

 


 

 

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work