IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Assegurances Lagun Aro patrocina la gira "No es lo mismo" de lĺexpert en capacitació de la mediació Miguel Ángel Arcique

17/05/2013 Ě Lagun aro

Compartiu: |

L'asseguradora ha signat un protocol de col•laboració amb Mediator Consulting per donar suport a aquest cicle de ponències que impartirà l'expert mexicà

 

Assegurances Lagun Aro ha signat un protocol de col•laboració amb Mediator Consulting per patrocinar la gira "No es lo mismo" de l'expert en capacitació de la mediació Miguel Ángel Arcique. Es tracta d'un cicle de ponències que impartirà Arcique sobre la importància del mediador en l'assessorament dels clients.

 

La signatura d'aquest acord va ser rubricada pel director de Castella i Lleó d'Assegurances Lagun Aro, Fermín Castilla; i el director de Mediator Consulting, Francisco José García Herrero.

 

Assegurances Lagun Aro, en la seva aposta pel canal de mediació, s'ha sumat a aquesta iniciativa que potencia la formació i la col•laboració amb la mediació. Tant l'asseguradora com Mediator Consulting pretenen mantenir una sèrie de sinergies que enriqueixin i millorin el prestigi del mediador d'assegurances i que posin en valor la seva importància en la distribució de productes d'assegurances.

 

La gira, anomenada "No es lo mismo" (una assegurança sense mediador) consisteix en una sèrie de xerrades o tallers de treball, d'aproximadament una hora de durada, que seran impartides pel director de "Capacitació Especialitzada", Miguel Ángel Arcique, coach i conferenciant de gran prestigi a Mèxic; i pel director de Mediator Consulting, Francisco José García Herrero.

 

Peu de foto: d'esquerra a dreta, el director de Castella i Lleó d'Assegurances Lagun Aro, Fermín Castilla, i el director de Mediator Consulting, Francisco José García Herrero.

 

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work