IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro renova el seu web

29/04/2013 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Redissenya la pàgina principal i les pàgines interiors amb noves seccions i productes i informació corporativa


Seguros Lagun Aro acaba de renovar el seu web: www.seguroslagunaro.com amb el redisseny tant de la pàgina principal com de pàgines interiors i amb noves seccions. Es tracta d'un disseny més modern i actual que respon a les necessitats de totes les persones implicades en la companyia: clients, mediadors, proveïdors...

Aquest web inclou noves pàgines sobre assegurances amb més continguts, com els nous productes de llar i automòbils que acaba de llançar la companyia, guies útils i una nova àrea corporativa que inclou un vídeo que incideix en un dels valors principals de l'asseguradora: les persones, la seva proximitat i professionalitat, etc.

El web inclou espais propis per als mediadors, professionals i proveïdors de la companyia, als quals dedica llocs amb informació i eines específiques per a ells.

Seguros Lagun Aro ha volgut continuar innovant i millorant la seva presència a Internet apostant per les noves tecnologies. I tot això malgrat que ja el seu web anterior va obtenir molt bones valoracions en diferents informes: es trobava entre les 10 companyies més ben valorades d'entre 64 asseguradores de l'àmbit nacional quant a presència a Internet segons el rànquing d'Innovación Aseguradora; en el lloc número 8 d'entre les 20 millors pàgines web del sector assegurador, segons un informe d'Actualidad Aseguradora; o en el segon lloc del XIII Informe sobre el sector assegurador a Internet de Capgemini per la seva presència en xarxes socials.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work