IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro celebra la seva Convenció de Mediació al Museu Guggenheim de Bilbao

22/03/2013 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Seguros Lagun Aro va celebrar ahir la seva Convenció Anual de Mediació al Museu Guggenheim de Bilbao i hi va congregar gairebé 120 dels seus mediadors.

 

La jornada va estar especialment dissenyada per reforçar l'actitud positiva dins del marc actual. La companyia està convençuda que el positivisme i el lideratge són dues eines clau per fer front a aquesta situació. Per això, va convidar a la Convenció Pilar Jericó, una reconeguda experta en lideratge, i el Mag More, especialista en positivisme, els quals van aportar als mediadors eines útils per al dia a dia.

 

Per part de Seguros Lagun Aro, van prendre la paraula el director general de Seguros Lagun Aro, Pablo Mongelos; el director comercial, de màrqueting i comunicació, Gorka Ansuategui; el director de prestació de servei, Txema Aretio; el director de producte, Ricardo Gandía, i el director de mediació, Fernando Urquiza. Els responsables de l'asseguradora van presentar als convidats les novetats de la companyia i van destacar el llançament dels nous productes d'automòbils i de llar.

 

La tarda va finalitzar amb una vetllada al màgic atri del Museu Guggenheim.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work