IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros lagun aro centra la seva estratègia en banca-assegurances i mediació

17/12/2012 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Després de l'adquisició per part del Grup Caja Laboral del 100% de Seguros Lagun Aro a les acaballes de 2011, es va iniciar un procés de reflexió estratègica de cara als propers anys, els resultats del qual es materialitzaran el gener de 2013.

 

En els últims 10 anys, l'estratègia comercial s'ha basat principalment en el canal directe, el canal bancari (Caja Laboral) i la mediació. Ara s'ha decidit, d'una banda, integrar el canal directe i bancari per obtenir, com a resultat, la primera entitat bancària en l'àmbit nacional amb especialistes en assegurances; i, de l'altra, potenciar el canal de mediació en les zones on actualment té presència.
Els resultats previstos per a l'exercici actual, superiors als de l'anterior, confirmen l'encert de l'estratègia d'implantació dels punts de venda, amb els quals es pretén continuar fidelitzant els clients. A més, s'intensificarà l'aposta per la mediació, ja que es disposa de més de 500 mediadors arreu de l'Estat.

 

Banca-assegurances
Caja Laboral Ipar Kutxa implantarà a partir del 2 de gener proper un nou model de banca-assegurances amb la incorporació d'un servei especialitzat en assegurances que enriquirà el seu nou model d'oficina. L'objectiu de la cooperativa de crèdit és oferir a cada usuari una proposta de valor personalitzada, adaptada al seu perfil de necessitats i situació concreta, amb un nivell de qualitat de servei destacat i diferenciat en el mercat.

 

Per això, amb el nou any s'incorporaran 200 especialistes en assegurances provinents de la xarxa de directe actual de Seguros Lagun Aro. Aquests especialistes se sumaran als equips de gestors de cada oficina de Caja Laboral que atenen cada client en totes les seves necessitats, tant clients particulars segmentats en funció de característiques individuals, com clients empreses, autònoms i PIMES. D'aquesta manera, per al proper any l'entitat disposarà de 500 gestors especialitzats immersos en un exigent procés de formació contínua.

 

Com a conseqüència de l'adquisició de Seguros Lagun Aro per part de Caja Laboral l'any 2011, es va abordar una aposta estratègica de grans repercussions en el panorama financer actual: convertir-se en la primera entitat estatal especialista en banca-assegurances, una nova fórmula inèdita en el sector financer espanyol. En un moment de reconversió en què els bancs intenten diferenciar-se, Caja Laboral sí que afegeix un plus a l'oferta de serveis bancaris, amb l'assessorament i la venda d'assegurances, incorporant a la seva xarxa de sucursals els especialistes de Lagun Aro. Un equip humà amb més 30 anys d'experiència en el sector.

 

Mediació
Després de la reestructuració feta durant aquest any 2012, s'ha decidit potenciar el canal de mediació a les zones on la companyia té presència actualment. Per això, al llarg del proper any es llançaran nous productes, s'intensificaran les relacions comercials, es treballarà la formació contínua i l'assoliment d'acords importants amb col•legis i associacions de corredories i s'intensificaran les accions amb els mitjans del sector com a pilars bàsics d'aquesta estratègia. Tot això sempre sense perdre la proximitat com a valor ja que, no en va, és un dels principals actius de la companyia, tal com ho reflecteixen les diferents enquestes realitzades a la mediació.

 

Al llarg del mes de novembre ja s'han fet jornades de treball a totes les zones on Seguros Lagun Aro té presència, en què el mateix director general, Pablo Mongelos, va transmetre de primera mà aquesta estratègia a més de 250 mediadors i on, al mateix temps, es van recollir les seves inquietuds per tal de poder treballar conjuntament en la millora dels aspectes més rellevants per a ells.
Totes aquestes novetats es donaran a conèixer, de manera oficial, en la convenció anual de la companyia que tindrà lloc a final de febrer.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work