IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro celebra la seva convenció daliats a Bilbao

13/11/2012 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Hi van assistir prop de 150 persones que treballen en la prestació de serveis de l'asseguradora

 

Seguros Lagun Aro va celebrar el 8 de novembre passat al Museu de Belles Arts de Bilbao la seva convenció anual d'aliats. Van assistir a la cita molts dels aliats que treballen en la prestació de serveis de l'asseguradora. En total, 150 professionals de diferents àmbits.

 

Van participar a la trobada el director general de l'asseguradora, Pablo Mongelos, i Txema Aretio, director de Prestació de Serveis, així com els membres del seu equip. Els ponents van donar dades sobre l'àrea de prestació de serveis de la companyia i la seva situació el 2012 i van explicar als aliats quins eren els principals objectius que cal assolir de cara al proper any.

 

Les persones que treballen per a la companyia en aquesta àrea són precisament les que transmeten els valors de l'asseguradora; és per això que la prestació de serveis és un important valor de fidelització de clients. Els responsables de la companyia van incidir en aquest punt, en la necessitat de satisfer al 100% les necessitats del client i oferir un servei excel•lent.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work