IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Nou rècord de participació a la Behobia-Sant Sebastià que patrocina la Fundació Lagun Aro-Mirada Social

12/11/2012 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Més de 20.000 atletes van desafiar el vent, el fred i la pluja per recórrer els 20 km de la prova.

 

La Behobia-Sant Sebastià va tornar a batre ahir un rècord de participació. Tot i les inclemències meteorològiques, més de 20.000 atletes van desafiar el vent i la pluja i van participar en aquesta dura prova de 20 km de recorregut. Els guanyadors d'aquesta 48a edició de la Behobia van ser el català Jaume Leiva i la basca Oihana Kortazar.

 

La prova va sortir del barri de Behobia d'Irun en un matí fresc en què no se superaven els 9 graus i amb la pluja com a companya de cursa fins a la meta situada al bulevard de Donostia-Sant Sebastià. Dels més de 25.000 inscrits, finalment es van animar a participar-hi gairebé 21.000 atletes que van comptar, a més, durant tot el recorregut, amb la presència de nombrosos aficionats.

 

El director general de Seguros Lagun Aro, Pablo Mongelos, i el director comercial, de màrqueting i comunicació corporativa, Gorka Ansuategui, van ser els encarregats de lliurar alguns dels guardons als vencedors de la prova.

 

La Fundació Lagun Aro va participar també, com a patrocinador únic, a la Behobia Txiki, la prova per als més menuts (fins als 15 anys) que, en la seva sisena edició, es va disputar dissabte al Miniestadi d'Anoeta.

 

Uns 2.000 infants van participar en aquesta prova que ja s'ha convertit en un clàssic de l'atletisme infantil. Des del matí, un grup de voluntaris de Seguros Lagun Aro es va dedicar a preparar la festa dels més menuts. S'hi va servir xocolata desfeta, hi va haver sortejos i va acudir a la festa la popular mascota del Lagun Aro GBC, Gipu.

La Fundació Lagun Aro-Mirada Social, creada el 2008, es dedica a canalitzar l'activitat d'RSC de Seguros Lagun Aro i a desvincular-la de l'activitat comercial de la companyia. Des que es va crear s'ha centrat en tres línies d'actuació: acció social, amb especial èmfasi en l'atenció al col•lectiu de víctimes d'accidents de trànsit i els seus familiars; suport a la cultura; i suport a l'esport popular, on s'emmarca aquesta cursa Behobia-Sant Sebastià.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work