IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro renova, per tercer any consecutiu, la seva confianša en el Gescrap Bizkaia

04/10/2012 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Totes dues entitats han signat a la seu de l'asseguradora un nou acord per a aquesta temporada

 

Seguros Lagun Aro, del grup Caja Laboral, ha renovat amb el Gescrap Bizkaia l'acord de patrocini que va iniciar fa dos anys com a mostra de la seva confiança en l'equip biscaí.

 

Concretament, la signatura d'aquest nou conveni ha estat rubricada pel director comercial, de màrqueting i comunicació corporativa de l'asseguradora, Gorka Ansuategui, i el president del Gescrap Bizkaia, Predrag Savovic.

 

Aquesta relació entre Seguros Lagun Aro i el Gescrap ve de lluny. La companyia va ser el principal patrocinador de l'equip durant les temporades 2004-05, 2005-06 i 2006-07, i totes dues entitats van tornar a coincidir durant la temporada 2010-11. Tres temporades després, Seguros Lagun Aro continua confiant en aquesta unió i en els èxits esportius que pugui obtenir l'equip durant aquesta temporada.

 

L'asseguradora compta amb un potent programa de patrocini esportiu centrat en el bàsquet, amb els valors del qual s'identifica plenament. Actualment és també el principal patrocinador del Lagun Aro GBC, el Lagun Aro Bilbao BSR en cadira de rodes i el Lagun Aro Ardoi femení, a més de patrocinador del Caja Laboral.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work