IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Gorka Ansuategui, nou director comercial, de màrqueting i comunicació corporativa de Seguros Lagun Aro

15/07/2012 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Gorka Ansuategui, fins ara director de màrqueting i comunicació corporativa a Seguros Lagun Aro, lidera també des de l'1 de juliol la direcció comercial de l'asseguradora. En les seves noves funcions, es responsabilitzarà dels canals de mediació, Internet i telefònic, així com de la relació directa amb el canal de banca i assegurances que la companyia té per mitjà de Caja Laboral, grup al qual pertany. Aquest nomenament pretén, d'una banda, continuar potenciant el canal de mediació -canal en què la companyia realitza una aposta important- i, de l'altra, continuar desenvolupant canals tan importants com el d'Internet i el telefònic.

Gorka Ansuategui es va incorporar a Seguros Lagun Aro fa 23 anys i des d'aleshores ha ocupat diversos càrrecs, amb un breu parèntesi de 8 anys, període durant el qual va dirigir una agència de comunicació. Des del 2006, any en què es va reincorporar a la companyia, ha ocupat llocs de responsabilitat en l'àrea de màrqueting.

Durant tota la seva trajectòria professional, Gorka ha desenvolupat, tant per a Seguros Lagun Aro com per a altres companyies, treballs en l'àmbit de la construcció de marca, la publicitat, el màrqueting estratègic, els patrocinis, Internet, la comunicació i RSC. A més és entrenador ontològic empresarial per Newfield Consulting i professor en màsters de màrqueting en diverses escoles de negoci.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work