IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Lagun Aro, primera asseguradora reconeguda amb la Q Or

02/01/2007 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

Euskalit, Fundació Basca per a la Qualitat, ha reconegut Assegurances Lagun Aro amb la Q Or a la Qualitat de la Gestió, de manera que és la primera companyia asseguradora que aconsegueix aquest guardó. El Lehendakari Juan José Ibarretxe va entregar el guardó al Director General de Lagun Aro, Elías Atutxa, en un acte celebrat el passat 19 de desembre al Kursaal de Donostia.

El propòsit d'aquest reconeixement és recolzar les organitzacions més avançades en gestió, així com reconèixer públicament l'esforç realitzat per aquestes i el nivell d'excel·lència en la gestió que ha assolit. Euskalit és una fundació per al foment de la millora i la innovació de la gestió mitjançant la promoció de la cultura de la Qualitat Total, a través de la implantació del model europeu d'excel·lència en la gestió de l'European Foundation for Quality Management (EFQM), amb la finalitat de contribuir al desenvolupament, la competitivitat i el benestar de la societat.

Des de Lagun Aro us fem partícips d'aquest èxit i rebem aquesta distinció amb l'agraïment a totes aquelles persones de la Companyia, Clients, aliats, mediadors, professionals i proveïdors, els quals, amb la seva tasca, la seva confiança i alta valoració, i la seva professionalitat, contribueixen diàriament a què seguim amb la trajectòria d'un model de gestió excel·lent pel qual portem molts anys caminant.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work