IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro celebra el 30è aniversari

23/04/2012 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Seguros Lagun Aro celebra avui el seu 30è aniversari. La companyia va néixer el 1982, en el si del Grup Caja Laboral dins de Corporación Mondragón. En aquests anys ha superat nombrosos reptes plantejats en els seus inicis, entre els quals hi ha el creixement sostingut i la seva consolidació com la companyia líder en el seu lloc d'origen (País Basc). Però si hi ha alguna cosa que distingeix l'asseguradora és la seva orientació 100% al client i al mediador, i la confiança que tenen dipositada en ella els prop de 375.000 clients.

 

En aquest temps, Seguros Lagun Aro ha anat creixent de manera sostinguda, innovant i satisfent les necessitats dels seus clients i mediadors. Malgrat la conjuntura econòmica, la companyia ha aconseguit millorar els seus resultats econòmics el 2011, amb un increment dels beneficis del 43,12% respecte el 2010 (15,6 milions) i de la facturació del 6,75% (211,1 milions).

 

Aquests bons resultats han estat fruit de la contenció de la despesa, la reducció de la sinistralitat i la fidelització dels seus clients i mediadors. En definitiva, són la conseqüència de la bona gestió duta a terme en els últims anys, que ha necessitat importants ajustos en el Pla Estratègic 2009-2012 per adaptar les seves previsions a la nova realitat econòmica.

 

El mes de desembre de 2011, Caja Laboral va adquirir el 100% de les seves participacions en Seguros Lagun Aro, la qual cosa millora la posició de lideratge de l'entitat financera quant a qualitat de servei i suposa la consolidació d'una proposta de valor única per als seus clients, que inclou tant la satisfacció de les seves necessitats financeres com d'assegurament de famílies i empreses.

 

A partir d'ara l'estratègia de l'asseguradora es basarà en la recerca de l'eficiència mitjançant la potenciació del seu canal de banca-assegurances, de la mà de Caja Laboral, i del seu canal de mediació.

 

El 2008, l'asseguradora va crear la Fundació Seguros Lagun Aro-Mirada Social, per mitjà de la qual canalitza la seva política d'RSC i a la qual destina el 3,5% dels seus beneficis. La Fundació actua en tres àmbits: la promoció de l'esport popular com a foment de la salut, accions per al foment de la cultura i la posada en marxa d'iniciatives per millorar la qualitat de vida de les persones que han patit un accident de trànsit.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work