IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro i IMA Ibérica tanquen un acord de colĽlaboració per treballar en làrea de prestació de serveis

29/02/2012 Ě Lagun aro

Compartiu: |

• Aquest contracte permetrà crear noves sinergies entre totes dues plataformes en vincular la prestació de serveis amb l'assistència i millorarà, a més, el servei al client.


Seguros Lagun Aro i IMA Ibérica han tancat recentment un acord de col•laboració per tal d'ampliar la cartera de serveis que ofereix l'asseguradora, companyia de referència en el sector, per millorar la seva àrea de gestió de prestació de serveis. Per mitjà d'aquest acord, que entrarà en vigor el proper 1 de març, els clients finals de Seguros Lagun Aro, que seran atesos per IMA Ibérica mitjançant el nou Front Office de Sinistres, rebran un servei de més qualitat.

Els objectius compartits a través d'aquest projecte comú són la disminució del cost global del sinistre, la reducció dels costos de la gestió global de plataformes i l'automatització dels processos del Front Office, entre molts altres. Tot això amb la finalitat última de continuar millorant el servei d'atenció al client.

A més, Seguros Lagun Aro, gràcies al suport d'IMA Ibérica, comptarà amb més modularitat de la plataforma per poder absorbir un volum d'activitat inesperat o superior a l'habitual. En tots els casos, el servei que es prestarà tindrà un caràcter integral i serà 24/7.

Mitjançant aquest acord, s'aconsegueix crear una sinergia de plataformes en vincular la prestació de serveis, (en automòbil o llar) amb l'assistència. Aquest acord també permet a Seguros Lagun Aro comptar amb un soci estratègic en el qual recolzar-se per a la diversificació i creació de nous serveis, així com l'optimització i millora dels actuals.

Creixement conjunt

El 1992, Seguros Lagun Aro i IMA Ibérica signen el primer contracte entre totes dues companyies, per a la prestació del servei d'assistència en carretera, i des de llavors continuen mantenint una llarga trajectòria de col•laboració. El director general de Seguros Lagun Aro, Pablo Mongelos, assegura que el suport d'IMA Ibérica té una gran importància per a la seva asseguradora, ja que "permetrà a la nostra companyia centrar-se en el creixement per mitjà dels nostres clients, els dels nostres mediadors i els de Caja Laboral".

Per la seva banda, el director d'IMA Ibérica, David Pino, ha mostrat la seva satisfacció amb l'ampliació de la col•laboració amb Seguros Lagun Aro integrant encara més la cadena de prestació de serveis.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work