IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro premia els bons conductors amb la seva Pòlissa Basket dAutomòbil

10/02/2012 Ě Lagun aro

Compartiu: |

Jugadors dels tres equips de bàsquet patrocinats per Seguros Lagun Aro protagonitzen la campanya "Esta vez el triple lo metes tú"

 

Els jugadors de bàsquet de la lliga Endesa Andy Panko (Lagun Aro GBC), Fernando San Emeterio (Caja Laboral Baskonia) i Álex Mumbrú (Gescrap Bizkaia) protagonitzen la nova campanya de la Pòlissa Basket. L'assegurança dels bons conductors que Seguros Lagun Aro treu al mercat el proper 1 de febrer.

 

Amb aquesta assegurança, Seguros Lagun Aro vol premiar els bons conductors oferint tres avantatges fonamentals: una bonificació del 50%, un descompte del 15% en la prima de l'assegurança del primer any i un obsequi de l'equip de bàsquet que triïn els mateixos clients. Per donar a conèixer aquests avantatges, Lagun Aro compta amb la imatge dels tres jugadors de bàsquet que protagonitzen la campanya "Esta vez el triple lo metes tú".

 

El triple d'avantatges i el triple que els usuaris poden marcar als seus jugadors favorits al microlloc web que la companyia ha desenvolupat: www.seguroslagunaro.com/polizabasket.

 

Els clients que contractin aquesta pòlissa i triïn el Lagun Aro GBC, rebran una pilota oficial; els que optin pel Gescrap Bizkaia, una samarreta commemorativa del 10è aniversari de l'equip biscaí; i els que es decantin pel conjunt alabès, una bufanda oficial del Caja Laboral Baskonia.

Aquesta pòlissa es podrà contractar entre l'1 de febrer i el 30 d'abril.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work