IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro signa un acord de colĽlaboració amb el Consell General del ColĽlegi de Mediadors dAssegurances

06/02/2012 Ě Lagun aro

Compartiu: |

L'asseguradora es converteix en col•laboradora del X Congrés d'Agents i Corredors d'Assegurances que tindrà lloc al juny a Burgos.

 

Bilbao, 6 de febrer de 2012._ Seguros Lagun Aro ha signat un acord de col•laboració amb el Consell General del Col•legi de Mediadors d'Assegurances, gràcies al qual l'asseguradora passa a ser entitat col•laboradora del X Congrés d'Agents i Corredors d'Assegurances, el principal fòrum de trobada de la mediació en l'àmbit nacional que tindrà lloc a Burgos el mes de juny proper.


Aquesta col•laboració la van signar el 31 de gener passat el director del Canal de Mediació de Seguros Lagun Aro, Fernando Urquiza, i el president del Consell General, José María Campabadal.


Durant la signatura, el director del Canal de Mediació de Seguros Lagun Aro va transmetre el seu agraïment al Consell General per interessar-se en la participació de l'asseguradora i va afirmar que per a la seva companyia el canal de mediació és un pilar fonamental.


El X Congrés d'Agents i Corredors és el principal fòrum de trobada, relació i intercanvi entre els professionals de la mediació a Espanya que convoca el Consell General de Mediadors d'Assegurances cada quatre anys, des del 1971. A aquesta cita hi ha convidats més de 10.000 corredors i agents d'assegurances.


Els objectius d'aquest congrés són la promoció cap al client i la societat en general de l'agent i del corredor d'assegurances, l'estudi de la importància econòmica de l'agent, l'anàlisi del marc normatiu que afecta el mediador, i la projecció internacional del Consell General i el seu paper com a interlocutor en els mercats de Llatinoamèrica, entre d'altres.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work