IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

La Kosta Trail destina 9.500 euros a la lluita contra lesclerosi múltiple

16/09/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

La Fundació Seguros Lagun Aro-Mirada Social i Forum Sport, en representació dels patrocinadors, han lliurat aquest matí a la Fundació Basca d'Esclerosi Múltiple Eugenia Epalza bona part de la recaptació obtinguda en la sisena edició de la Kosta Trail, la cursa de muntanya que el 12 de juny passat va recórrer el litoral biscaí amb rècord de participació. Concretament, els representants dels patrocinadors han lliurat 9.500 euros al president de la fundació en un acte que ha tingut lloc a la seu de l'entitat, situada al barri bilbaí d'Ibarrekolanda.

 

El president de la Fundació, Javier Ormazabal, i el gerent, Pedro Carrascal, han donat les gràcies a Forum Sport, Salomon i la Fundació pels 9.500 euros, que es destinaran a finançar els serveis socials i de rehabilitació, així com l'atenció psicològica que la Fundació Basca d'Esclerosi Múltiple ofereix als afectats per aquesta malaltia i als seus familiars.

 

Els patrocinadors de la prova, representats pel director de Màrqueting, Comunicació i Innovació de Seguros Lagun Aro, Gorka Ansuategui, i el director de Comunicació i Publicitat de Forum Sport, Jesus Beamonte, han destacat l'origen de l'aportació: els mateixos participants de la cursa i les marxes de muntanya Kosta Trail, mitjançant les seves inscripcions.

 

L'objectiu d'aquesta cursa, que té lloc cada any gràcies al suport també de Salomon, és fomentar l'esport a l'aire lliure i el gaudi de la natura, a l'hora que es contribueix a una bona causa com és la lluita contra l'esclerosi múltiple, una malaltia neurològica que afecta principalment adults joves.

 

Més de 3.000 persones van participar en la sisena Kosta Trail, superant així la participació de les cinc edicions anteriors. En concret, l'enduriment del recorregut i el desnivell acumulat de la Cursa (30 km) van fer les delícies dels més de 400 participants, mentre que la Marxa familiar (12 km) i la Marxa de muntanya (20 km) van congregar més de 2.700 persones.

 

La propera edició de la Kosta Trail tindrà lloc el juny del 2012, amb l'aspiració de superar el nombre de participants.

 

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work