IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Seguros Lagun Aro incorpora un bloc dactualitat al seu web

01/07/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

Seguros Lagun Aro ha incorporat a la sala de premsa del seu web un bloc sobre l'actualitat de la companyia i un apartat on es recullen totes les notes de premsa que envia habitualment als diferents mitjans de comunicació. Es pot accedir a aquest nou espai des del web de l'asseguradora www.seguroslagunaro.com o directament en aquesta nova adreça:

http://actualidad.seguroslagunaro.com

 

La companyia ha decidit continuar informant els seus clients mitjançant aquest nou format de bloc, adaptant moltes de les notícies i consells que ha anat incorporant setmana rere setmana al llarg dels anys i que, a partir d'ara, continuarà actualitzant periòdicament.

 

L'objectiu d'aquest format, a més d'informatiu, és apropar l'actualitat de l'asseguradora als clients i obrir un nou canal de comunicació des del qual pugui donar resposta als temes d'assegurances que interessen els usuaris, així com escoltar-ne els suggeriments i necessitats. El bloc oferirà informació sobre l'activitat de la companyia, els seus productes i serveis, amb consells i idees d'utilitat.

 

A més, a la sala de premsa s'inclou un nou apartat amb les notes de premsa de la companyia per facilitar l'accés dels mitjans de comunicació a la informació de l'asseguradora.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work