IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

La 06. Kosta Trail aplega més de 3.000 persones a la costa biscaïna

16/06/2011 Ě

Compartiu: |

Com ja sabeu, ens agraden els esports, especialment el bàsquet i l'atletisme, perquè fomenten una sèrie de valors que coincideixen totalment amb els nostres. Des de la nostra asseguradora patrocinem diversos equips de la lliga ACB, i per mitjà de la nostra fundació Lagun Aro-Mirada Social donem suport a la cultura, l'acció social i l'esport popular, especialment les curses obertes al públic que es disputen en família. I aquest cap de setmana hem tornat a impulsar una de les proves més importants del nostre calendari de curses: la 06. Kosta Trail.

 

Aquesta prova, organitzada per Forum Sport, amb el suport de Salomon i la nostra fundació, és la primera a nivell del mar a Biscaia i es divideix en tres categories: Cursa (30 km), Marxa de muntanya (20 km) i Marxa familiar (12 km).


Ahir, una marea humana vestida de blau (el color de la samarreta d'enguany) va recórrer els bells paisatges de la comarca biscaïna d'Uribe Costa. D'una banda, els 400 participants de la Cursa, la prova més dura; i de l'altra, els que es van decantar per les marxes (de 12 o 20 km), que van ser més de 2.700.

 

L'exciclista, Aitor Osa, i la campiona de l'any passat, Montse Vázquez, van ser els vencedors de la Cursa de 30 km, amb temps de 2 h 20' i 10'' i de 2 h, 58' i 55'', respectivament. Van completar el pòdium: Jokin Lizeaga i Asier Urdampilleta en segon i tercer lloc en la categoria masculina, respectivament, i Ainhoa Jauregi i Saioa Elas, en la femenina.

 

La Kosta Trail té com a objectiu fomentar l'esport com a forma d'oci i col•laborar, al mateix temps, amb una bona causa. Així doncs, la recaptació de les inscripcions anirà en benefici de la Fundació Basca d'Esclerosi Múltiple Eugenia Epalza.

 

El nostre director de Màrqueting, Comunicació i Innovació, Gorka Ansuategui, va ser l'encarregat de lliurar els premis a Jokin Lizeaga i Saioa Elas.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work