IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Et mostrem la cara més divertida dels nois del Lagun Aro GBC

16/05/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

A Seguros Lagun Aro hem enregistrat un divertit vídeo amb els jugadors del Lagun Aro GBC, l'equip de l'ACB al qual patrocinem. S'hi mostra com els homes del GBC juguen fora de les pistes, ja que disputen un partit sobre autos de xoc. L'objectiu d'aquesta acció de marca és mostrar el nostre suport a l'equip a final de temporada.

 

Per això hem creat, a més, una pàgina www.basketlagunaro.com en què s'hi pot veure el vídeo i el making off. Totes aquelles persones que facin comentaris sobre el vídeo o retweets entraran en el sorteig d'un paquet Smartbox "màxima emoció", on podran triar, entre moltes altres experiències, la de conducció en un circuit de velocitat. Si a més el guanyador és client de Seguros Lagun Aro, s'endurà també un xec gasolina de 100 euros.

 

A Lagun Aro mantenim un ampli programa de patrocini esportiu centrat en el bàsquet, esport amb els valors del qual ens identifiquem plenament. Així doncs, som el patrocinador principal del Lagun Aro GBC i copatrocinador del Caja Laboral Baskonia i el Bilbao Bizkaia Basket, tots equips de la lliga ACB. A més, donem suport al Lagun Aro Ardoi, equip de bàsquet femení navarrès, i des de la nostra fundació Lagun Aro-Mirada Social, al Lagun Aro BSR en cadira de rodes.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work