IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

La nostra companyia puja fins al lloc número 8 del rànquing sobre la presència dasseguradores a Internet

04/05/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

Segons l'últim rànquing d'Innovación Aseguradora sobre la presència a Internet de les entitats asseguradores amb dades de març del 2011, la nostra companyia ha pujat ràpidament fins al lloc número 8 de la classificació i ha entrat a formar part del Top10. En comparació amb el rànquing anterior del mes de desembre de 2010, la nostra asseguradora ha escalat vuit llocs. Llavors vam aconseguir 44,17 punts i ara 59, 83.

 

Una de les novetats d'aquesta edició del rànquing és la publicació de les tres primeres entitats classificades per àrees d'estudi (web, atenció al client i xarxes socials). El web de Seguros Lagun Aro es col•loca entre els tres més ben situats del rànquing.

 

En general, s'observa un augment generalitzat en la puntuació absoluta de totes les entitats analitzades, però també una fissura a l'hora de millorar la puntuació entre les 20 primeres qualificades i la resta d'entitats. Així doncs, la mitjana de la puntuació de les vint primeres augmenta un 17,42% i passa de 49,60 punts a 58,24 punts, mentre que les que van del lloc 20 al 40 només augmenten la puntuació un 10,74% i passen de 27,24 punts de mitjana a 30,17 punts. La resta d'entitats pràcticament no augmenten de puntuació. De tot això el portal dedueix que "les entitats que ja fan coses a Internet s'esforcen més per millorar que aquelles que en fan poques".

 

Innovación Aseguradora detalla que les empreses que ja tenen presència a les xarxes socials "ho fan amb més intensitat, mentre que les que encara no s'hi han obert o tenen una presència inferior continuen sense polítiques actives de presència, la qual cosa fa que la fissura entre totes dues sigui encara més gran". Una vegada més, indica que la clau és l'estratègia, "no la disponibilitat financera per emprendre aquest canvi en les formes de comunicar i vendre".

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work