IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Obert el termini dinscripció per Internet a la sisena edició de la Kosta Trail

19/04/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

El proper 12 de juny tindrà lloc la sisena edició de la Kosta Trail, la cursa de muntanya a nivell del mar que transcorre per diversos municipis biscaïns i que patrocinem des de la nostra Fundació Lagun Aro-Mirada Social, juntament amb Salomon i Forum Sport, organitzador de la cursa.

 

La inscripció en línia per participar en aquesta prova ja s'ha obert a la pàgina de la cursa: http://www.forumsport.com/kostatrail/kostatrail.html

 

La Kosta Trail es divideix en tres categories: Cursa (30 km), Marxa de muntanya (20 km) i Marxa familiar (12 km).

 

La inscripció per Internet a la Cursa, amb capacitat per a un màxim de 400 persones, acaba el 30 de maig. A partir de l'1 de maig també es poden fer les inscripcions a les botigues Forum Sport. El preu és de 15 euros per a federats en muntanya i de 20 euros per a no federats. Per a la Marxa familiar i la de muntanya, el termini s'allargarà fins a l'11 de juny i el cost serà de 5 euros.

 

En aquesta ocasió, i amb la finalitat d'atendre els suggeriments dels corredors, s'han endurit alguns trams de la Cursa i la sortida es trasllada d'Arrigunaga a la plaça de l'Ajuntament de Sopelana. L'objectiu de la Kosta Trail és fomentar l'esport com a forma d'oci i col•laborar, al mateix temps, amb una bona causa. Enguany la recaptació de les inscripcions anirà en benefici de la Fundació Basca d'Esclerosi Múltiple Eugenia Epalza.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work