IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Acollim un esdeveniment dEURESA, grup que reuneix les principals asseguradores de leconomia social de la UE

11/04/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

Enguany ens ha tocat ser els amfitrions d'una trobada d'EURESA, al qual pertanyen les principals asseguradores de l'economia social de la UE. Les oficines centrals de la nostra asseguradora a Bilbao van acollir el 8 d'abril passat aquest esdeveniment, al qual van assistir directius d'asseguradores com ara DEVK (Alemanya), MACIF, MAIF i MATMUT (França), P&V (Bèlgica) i UGF (Itàlia).

Aquesta trobada té lloc cada any en un país diferent. En aquesta ocasió, els convidats van arribar dijous a la tarda. Durant la jornada de divendres, els directius es van reunir a la seu central de Seguros Lagun Aro i en van visitar les instal•lacions. Al vespre van participar en un sopar de gala. El dissabte el van aprofitar per fer turisme, recórrer el casc antic de Bilbao i visitar el museu Guggenheim abans de marxar cap als seus llocs d'origen.

EURESA és una organització, creada el 1990, a la qual pertanyen les principals asseguradores socialment responsables d'Europa, i la seva activitat se centra en la promoció de la cooperació i l'intercanvi d'experiències entre els seus membres.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work