IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

La nostra asseguradora obté un benefici de 10,9 milions deuros el 2010

04/04/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

La nostra companyia manté la seva solidesa segons confirmen els resultats obtinguts el 2010, amb un benefici abans d'impostos de 10,9 milions d'euros, un 5,8% més que el 2009. En total, hem facturat 197 milions d'euros.

 

Per rams, el creixement ha estat d'un 5% en llar, pràcticament s'ha mantingut en automòbils (0,09%) i ha baixat un 4,64% en vida. Les dades del conjunt del sector assegurador van ser: 5,3% en llar, -1,0% en automòbils i -8,5% en vida; per tant, la nostra companyia va créixer durant el 2010 per sobre de la mitjana del sector. Destaca també la millora registrada en la sinistralitat d'automòbils, que continua essent inferior a la mitjana del sector.

 

Malgrat que l'any passat ha estat complicat, les dades avalen la bona gestió empresarial duta a terme. Els ajustos fets per adaptar les previsions del nostre Pla Estratègic 2009-2012 a la nova conjuntura econòmica donen fruits.

 

El 2010 hem mantingut l'objectiu de créixer de manera rendible amb l'obertura de la nostra primera sucursal de mediació a Madrid, que ja ha celebrat el primer aniversari. D'altra banda, s'ha reforçat aquest canal de mediació amb la creació de tres direccions territorials: la Direcció Territorial Oest que aglutina les sucursals d'Astúries, Burgos, Lleó, Salamanca i Valladolid; la Direcció Territorial Est, formada per les sucursals de Barcelona, Saragossa i València; i la Direcció Territorial Zona Nord que comprèn les de Cantàbria, Biscaia, Àlaba, Guipúscoa, Navarra i La Rioja.

 

Una altra de les nostres grans apostes ha estat la inversió en marca per mitjà del patrocini esportiu, vinculat en l'actualitat a tres equips de la lliga ACB de bàsquet (Lagun Aro GBC, Caja Laboral Baskonia i Bilbao Bizkaia Basket).


Per al 2011, els principals objectius són mantenir el lideratge al País Basc i Navarra, així com la nostra rendibilitat i creixement de manera sostinguda i rendible, com hem fet fins ara.


Finalment, continuem invertint part dels nostres beneficis en la nostra Fundació Lagun Aro-Mirada Social, duent a terme accions dins dels àmbits del suport a l'esport popular, la cultura i l'acció social (mitjançant la nostra col•laboració amb l'ONG Stop Accidentes).

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work