IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

ColĽlaborem amb la Fundació Vicenš Ferrer

29/03/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

A Seguros Lagun Aro hem començat a col•laborar en un projecte de la Fundació Vicenç Ferrer per a la construcció d'una colònia de 18 habitatges en una de les zones més pobres de l'Índia, a Dosaludiki-Andhra Pradesh.

 

Mitjançant les aportacions econòmiques, tant de la companyia com de cadascuna de les persones que hi treballem, contribuirem al projecte de la Fundació Vicenç Ferrer per dotar 18 famílies amb un habitatge digne.

 

La Fundació treballa en una de les zones més castigades de l'Índia, on viuen els intocables, les castes més baixes i desfavorides de l'entorn rural. Aquesta població viu en condicions molt precàries, en part perquè es troba separada de les castes superiors i, per tant, allunyada dels serveis públics de què disposa el govern local: pous, latrines, escoles, centres de salut, etc.

 

Per aconseguir el desenvolupament personal i comunitari de totes aquestes persones, es fa imprescindible la possessió d'un habitatge digne que en millori la qualitat de vida i la seguretat i contribueixi al reconeixement social i familiar, del qual mai abans havien gaudit.

 

Si vols sumar-te a aquesta iniciativa solidària, posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del telèfon d'atenció al client 944 798 426 o l'adreça electrònica següent: voluntariado@seguroslagunaro.com

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work