IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Tramitadors de Seguros Lagun Aro reben formació per millorar latenció a les víctimes daccidents de trànsit

21/03/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

Els nostres tramitadors d'assegurances rebran al llarg del mes de març un curs de formació d'Stop Accidentes. Es tracta d'una formació impartida per una psicòloga especialitzada en atenció a víctimes i els seus familiars, que té com a objectiu aconseguir una millor especialització en l'atenció a víctimes de sinistres i els seus familiars.

 

El curs formarà els nostres tramitadors en els aspectes bàsics de les conseqüències personals i familiars en la vida de les víctimes d'accidents de trànsit, provarà de sensibilitzar sobre la realitat de les víctimes i, sobretot, procurarà habilitats personals als tramitadors per prevenir les repercussions del seu exercici laboral en la seva vida personal.

 

La formació té una durada de 12 hores i consta de quatre mòduls de continguts: introducció a la realitat de les víctimes, intervenció psicològica en casos d'accidents de trànsit, una tercera part pràctica i un últim mòdul sobre seqüeles psicològiques posteriors.

 

Aquest curs s'emmarca dins de la tasca que la nostra Fundació Lagun Aro-Mirada Social desenvolupa en la seva línia d'acció social, centrada en el col•lectiu de víctimes d'accidents de trànsit i els seus familiars. Des del 2008 l'ONG Stop Accidentes s'ha convertit en el nostre aliat estratègic amb el qual duem a terme projectes conjunts.

Enguany desenvolupem dos projectes: un és el servei d'atenció psicològica a víctimes d'accidents de trànsit, que des de l'1 de març atén i orienta les víctimes; i l'altre és aquest curs de formació a tramitadors. Tot això, amb un objectiu molt clar: millorar l'atenció que des de Lagun Aro oferim a aquest col•lectiu i contribuir a millorar-ne la situació.

 

Mßs informaciˇn

[Formato PDF - 20.16 Kb]

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work