IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Ja som a Facebook

14/03/2011 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

Ja hem posat en marxa el nostre perfil i pàgina corporativa a Facebook. Amb ella volem obrir un nou espai per atendre, d'una manera més informal i propera, els nostres seguidors i informar-los sobre les novetats, promocions o accions de patrocini i marca.

 

De moment, per celebrar el desembarcament en aquesta xarxa social hem posat en marxa l'aplicació "El meu cotxe és el millor, hi puges?". Es tracta d'un concurs que s'emmarca dins de la nova campanya d'automòbils "Tria la teva assegurança", que permet als clients triar, entre tres pòlisses diferents, la que millor s'adapti al seu estil de vida.

 

Per poder participar en aquest concurs cal fer-se fan de la pàgina. La dinàmica consisteix a explicar per què el cotxe de cada seguidor és el millor i pujar-ne una imatge. Després, els usuaris podran pujar o no al cotxe, és a dir, votar-lo o no, i fins i tot afegir un comentari sobre cada vehicle situat al pàrquing de Seguros Lagun Aro. El que més vots aconsegueixi guanyarà 400 euros en xecs gasolina. A més, entre tots els participants se sortejarà un Ipad.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work