IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Lagun Aro dóna suport a la creació dun registre de contractes dassegurances

11/12/2006 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

Assegurances Lagun Aro, incidint en la transparència de la informació als assegurats, ha donat suport de manera activa a la creació d'un registre de contractes d'assegurances.

Aquest registre recull la informació de totes les pòlisses que atorguen cobertura per defunció de totes les companyies que operen en territori nacional. Amb aquesta mesura, qualsevol persona interessada a obtenir informació sobre si una persona morta tenia contractada una assegurança per mort podrà efectuar una sol·licitud al registre un cop hagin transcorregut 15 dies hàbils des de la defunció.

A més, caldrà presentar el certificat de defunció i abonar una petita taxa. Una vegada completats els tràmits, el registre emetrà un document informant si aquesta persona tenia contractades pòlisses i amb quina entitat asseguradora. La informació del registre es completarà de mica en mica. A mitjan mes de novembre passat només incloïa informació de les pòlisses contractades a partir del 15 de maig de 2006. Posteriorment, el 15 de maig de 2007, es completarà amb la resta de pòlisses, excepte les assegurances vinculades a targetes de crèdit, que s'incorporaran a partir del 15 de novembre de 2007.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work