IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Un reconeixement més en el nostre viatge amb Kepa Junkera

05/02/2007 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

El patrocini iniciat l'any passat amb Kepa Junkera, Elkar i el disc "Hiri" no fa més que oferir-nos èxits i satisfaccions.

L'última, amb els premis Sabino Arana 2006, ja que Kepa Junkera va ser un dels guardonats juntament amb tot el col·lectiu d'andereños que van treballar en la clandestinitat durant el franquisme, la Societat de Ciències Aranzadi, la corporació tecnològica Tecnalia i el grup de pallassos Txirri, Mirri eta Txiribiton.

La gala de lliurament de premis es va celebrar en el teatre Arriaga de Bilbao. Respecte a Kepa Junkera, el president de la Fundació Sabino Arana, Juan María Atutxa, va parlar de l'artista bilbaí com un "gran amic i professional" que ha fet que un instrument com la trikitrixa "sortís dels txokos i s'internacionalitzés". I va agregar que el músic bilbaí "és un home producte natural de la terra basca". Kepa Junkera, en recollir el premi, va destacar que "ens obrim a cultures diferents sense perdre la nostra essència". Lagun Aro comparteix les paraules de Kepa i el felicita per aquest nou reconeixement.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work