IniciSobre Lagun AroSala de premsa

Canal RSS

Sala de premsa

Tornar

Estalvi i previsió a Lagun Aro

27/11/2006 Ě Lagun Aro

Compartiu: |

Acabar l'any convida a fer balanç. És el moment de planificar l'any fiscal i, per això, a Lagun Aro et recordem que hi ha un producte perfecte per desgravar que suposa, a més, una assegurança de futur: les EPSV.

Al mateix temps que, en funció de les aportacions, permeten un estalvi en la declaració anual, van destinades a acumular uns diners per complementar la pensió pública de jubilació de la Seguretat Social. Té un avantatge respecte al Pla de Pensions: no cal esperar la jubilació per rescatar els teus diners. Si els necessites abans per invalidesa, mort, atur de llarga durada o malaltia greu, pots disposar-ne al cap de 10 anys.

Les EPSV ofereixen sobretot flexibilitat: poden ser periòdiques, el client pot modificar-les en qualsevol moment i té la possibilitat de realitzar aportacions extraordinàries. Hi ha uns límits màxims anuals de deducció fiscal de les aportacions, en funció de l'edat i la situació de cada client. Actualment el límit fiscal màxim genèric se situa en 8.000 € anuals, que augmenta per a persones majors de 52 anys en 1.250 € addicionals per cada any fins arribar als 24.250 €.

Tornar

Mondragˇn Corporaciˇn Ě Humanity at work